Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 • Αντικαταβολή Μετρητοίς: Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,5€.
 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας που θα εμφανιστεί αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 24 10 55 58 08 ή μέσω e-mail στο info@fashionkalogirou.gr .Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
  EUROBANK
  Αριθμός Λογαριασμού 0260.0230.0005.0020.0844.304
  IBAN GR 92.0260.0230.0005.0020.0844.304
  Δικαιούχος Χριστοπούλου Μαρία
  Η πληρωμή με κατάθεση δεν έχει χρέωση.Προσοχή! Επειδή υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις αλλά και καθυστέρηση σε περίπτωση κατάθεσης μέσω άλλης τράπεζας,  παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στα τηλέφωνα 6979365308, 6932765103 και 2410554389 και ζητήστε μας να σας δώσουμε λογαριασμό τραπέζης στην τράπεζα που σας βολεύει να κάνετε την κατάθεση, ώστε να αποφύγετε τις πρόσθετες χρεώσεις και να γίνει άμεσα και η αποστολή!
 • Πιστωτική Κάρτα μέσω της Eurobank: Κάντε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω ασφαλούς σύνδεσης με την πύλη πληρωμών της Eurobank. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα της συναλλαγής και των δεδομένων σας. Το fashionkalogirou.gr δεν συλλέγει και δεν έχει πρόσβαση σας στοιχεία σας τα οποία διαχειρίζεται η τράπεζα Eurobank σε ασφαλές περιβάλλον.
 • Μέσω PayPal : Η γνωστή εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay , διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας – FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετανίας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της “πληρωμής”. Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com.

Δείτε περισσότερα γυναικεία ρούχα.