ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΖΩΝΕΣ

[vc_row][vc_column]
-21%
-21%
-21%
-21%
19.00 15.00
-21%
-21%
19.00 15.00
[/vc_column][/vc_row]

γυναικείες-ζώνες

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΖΩΝΕΣ

Όλοι ακολουθούμε τη μόδα γιατί νιώθουμε το πάθος να εκφραστούμε και να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είτε θέλετε να ταιριάξετε, είτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, επιλέγετε τα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, όπως οι ζώνες, οι τσάντες και τα καπέλα, έχοντας ως βάση την επιθυμία σας να εκφραστείτε μέσα από αυτά.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fashion Καλογήρου θα βρείτε ζώνες για κάθε περίσταση, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και σχεδίων.

Επιλέγοντας κατάλληλες γυναικείες ζώνες

Μια καλή ζώνη μπορεί να αναδείξει ένα σύνολο, αλλά η λάθος ζώνη μπορεί να χαλάσει όλη την εικόνα. Δεν γίνεται να φορέσετε μια ζώνη σε όλα, από ζακέτες έως μπλούζες και να περιμένετε να φαίνεται καλό. Βεβαιωθείτε ότι η ζώνη σας συμπληρώνει το στυλ σας!

Μην προσπαθήσετε να κάνετε τη ζώνη σας να δείχνει κάτι διαφορετικό από το υπόλοιπο σύνολό σας. Οι ζώνες μπορεί να φαίνονται ευπροσάρμοστες, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ συγκεκριμένες και η εύρεση της σωστής μπορεί να είναι, ίσως, πιο δύσκολη από την εύρεση ενός σωστού ζεύγους παπουτσιών.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσδιορίσετε το δικό σας προσωπικό στυλ, ή τουλάχιστον το ύφος που θέλετε να αναδείξετε με το ντύσιμό σας, και στη συνέχεια να αναζητήσετε μια ζώνη για την ενίσχυση αυτού του στυλ. Μην δοκιμάζετε διαφορετικά στυλ και ελπίζετε ότι θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

Σκεφτείτε τις γυναικείες ζώνες ως κόσμημα στο ρούχο σας

Επιλέξτε το σωστό πλάτος… Οι μεγάλες ζώνες μέσης είναι ιδανικές για τις γυναίκες με μακρύτερους κορμούς. Οι γυναίκες με μικρή μέση, από την άλλη πλευρά, φαίνονται καλύτερα σε λεπτές ζώνες. Εάν φοράτε, συνήθως, μεγάλα, έντονα, παλαιωμένα χρυσά κοσμήματα, τότε μην αγοράσετε ζώνη με σχέδια, μεγάλες και έντονες αγκράφες.

Βρείτε το σωστό μήκος για το σωματότυπό σας… Ιδανικά, θέλετε να προσαρμόσετε τη ζώνη σας στη μεσαία τρύπα. Οποιαδήποτε είναι μικρότερη, μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο παχουλή. Αποφύγετε, όμως, τις μεγαλύτερες γιατί μπορεί να μην προσαρμόζεται στο σώμα σας και να σας ενοχλεί καθώς θα εξέχει.

Δείτε περισσότερα για γυναικεία ρούχα:

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]