ΦΑΚΕΛΟΙ

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΦΑΚΕΛΟΙ

Τσάντες φάκελοι για κομψές εμφανίσεις

Η αναλογία είναι ένα γενικό θέμα των τάσεων στις γυναικείες τσάντες φάκελοι, με μικροσκοπικά πορτοφόλια ώμων να κάνουν το ντεμπούτο τους και τα υπερμεγέθη σακίδια να δημιουργούν μια ευχάριστη αντίθεση με τα εξεζητημένα γυναικεία ρούχα.

Σε αντίθετα με τις τσάντες σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα, οι γυναικείες τσάντες φάκελοι διατηρούν την αριστοκρατική τους εμφάνιση και θεωρούνται “must” για μια ιδιαίτερη βραδινή εμφάνιση. Ανάλογα με την περίσταση που έχετε να παρευρεθείτε, η τσάντα θα πρέπει να ακολουθεί και την αντίστοιχη περίπτωση.

Οι τσάντες φάκελοι συνήθως είναι δερμάτινες, καστόρινες ή βελούδινες. Το σχήμα της διατηρεί τον τύπο φάκελο, όπως την πρωτογνωρίσαμε, αλλά φέτος την είδαμε και σε σχήμα μισοφέγγαρου. Το συγκεκριμένο είδος τσάντας δεν χρειάζεται πολλά για να αναδείξει την ομορφιά του. Συνήθως θα τις δούμε διακοσμημένες με την επωνυμία. Οι επωνυμίες έχουν μια επεκτατική, δημοφιλής έκκληση, δεν χρειάζεται να είναι απόλυτα trendy. Μπορούν επίσης να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ήσυχων fashionistas, μεταφέροντας το sartorial στυλ με αξιοπρεπή και λεπτό τρόπο.

Γυναικείες τσάντες φάκελοι

Τα μικροσκοπικά πορτοφόλια τύπου φάκελοι είναι μια νέα τάση που θα τη δούμε και το χειμώνα. Αυτή η τάση μπορεί να φορεθεί γύρω από το λαιμό ή χιαστή, μπορούν, επίσης, να διακοσμηθούν σαν κολιέ για να προσθέσουν διάσταση και βάθος στο στυλ ημέρας ή νύχτας. Το μικρό μέγεθος φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό όταν συνδυάζεται με στρατηγικά πειραματικές αναλογίες, όπως φαρδιές γυναικείες μπλούζες ή γυναικεία πλεκτά.

Οι σχεδιαστές έδειξαν μια συγκεκριμένη προτίμηση σε λουριά τσάντας από ασημένια και χρυσή αλυσίδα αυτή τη σεζόν. Το λαμπερό λουρί heavy metal προσδίδει μια παραδοσιακή αίσθηση και ενισχύει τη γοητεία της βραδινής λάμψης.

Η αλυσίδα στις τσάντες φάκελοι χαρίζει μυστήριο στο βραδινό σύνολο. Αυτές οι ιδιαίτερες γυναικείες τσάντες φάκελοι συμπληρώνουν απόλυτα τα βραδινά φορέματα και θα αποτελέσουν τέλειο συμπλήρωμα για την κομψή νυχτερινή εμφάνιση που κάθε γυναίκα ονειρεύεται.

Δείτε περισσότερα για γυναικεία ρούχα:

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]