Σχετικά

Ξεχωριστό όπως εσύ!

Από το 1993 με το πρώτο κατάστημα Καλογήρου να ανοίγει τις πόρτες του επί της 28ης Οκτωβρίου 2 στη Λάρισα και να σας καλωσορίζει στο χώρο της μόδας, έως το 2007 που επεκταθήκαμε με το δεύτερο κατάστημα επί της Κούμα 27, το όνομα Καλογήρου – Te Quiero Stores έχει γίνει συνώνυμο της μόδας, της εξυπηρέτησης, της μοναδικότητας των προϊόντων που διαθέτει και της εμπιστοσύνης.

Η συνεχής ανάγκη μας για εξέλιξη και η επιθυμία μας να γίνουμε ακόμα πιο προσιτοί σε όλες εσάς που βρίσκεστε εκτός της έδρας μας, οδήγησαν το 2017 στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.fashionkalogirou.gr, παρέχοντας εξειδικευμένες προτάσεις μέσα από αμέτρητες επιλογές.
Μια καταρτισμένη ομάδα από έμπειρο προσωπικό είναι εδώ για να σας κατευθύνει σωστά, να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, ώστε να αναδείξετε το στυλ και την προσωπικότητά σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία εταιρειών που σχεδιάζονται και ράβονται στην Ελλάδα, αλλά και επιλεγμένα brands από την Ιταλία και τη Γαλλία.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε τόσο από κοντά στα φυσικά μας καταστήματα, διαδικτυακά έσω του e-shop μας, όσο και τηλεφωνικά.
Η εξέλιξη, η συνέπεια και η καινοτομία είναι οι βασικοί στόχοι που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, ακριβώς όπως και εσύ!